Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Wuxi YBT Machinery Equipment Co.,Ltd. Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας ρόλος κεραμιδιών βημάτων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας ρόλος κεραμιδιών βημάτων που διαμορφώνει τη μηχανή για τις πωλήσεις
Αγοράσαμε ήδη περισσότερες από 5 μηχανές από τα μηχανήματα YBT, είμαστε ευχαριστημένοι από την ποιότητά τους, την υπηρεσία τους και την πρόοδο επιχείρησής τους.

—— Στιλέτο Sowma από το Σουρινάμ

Τα μηχανήματα Wuxi YBT παρέχουν το ρόλο καλής ποιότητας διαμορφώνοντας τις μηχανές, μέχρι τώρα, οι μηχανές έχουν απασχοληθεί σε 3 έτη, κανένα οποιοδήποτε δεν σπάζει, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι.

—— Khan

Είμαστε επιχείρηση χάλυβα, εμείς boght σκίζοντας τη γραμμή και η μηχανή γωνίας τοίχων από τα μηχανήματα YBT, η σκίζοντας μηχανή είναι πολύ σταθερή και εργαζόμενη καλά.

—— Fenton Chua από Philppines

Πήραμε τη διπλή μηχανή στρώματος από τα μηχανήματα YBT. Η μηχανή λειτουργεί πολύ καλά.

—— Diego

Διατάξαμε 6 μηχανές για το ράφι βασανισμού, λειτουργούν πολύ καλά στο εργοστάσιό μας, είμαστε πολύ ευτυχείς για την ποιότητα και την υπηρεσία των μηχανημάτων YBT!

—— Matias από τη Κόστα Ρίκα

Αυτό είναι την πρώτη φορά που αγοράζουμε τη μηχανή από την Κίνα, είμαστε ευτυχείς εμείς που επιλεγόμαστε ένα καλό εργοστάσιο, πολλές ευχαριστίες στην ομάδα YBT! Θα αγοράσουμε περισσότερες μηχανές από τους!

—— Jose Antonio από τη Χιλή

Γεια, ευχαριστίες για τα μηχανήματα YBT, αγοράσαμε το διπλό ρόλο στρώματος διαμορφώνοντας τη μηχανή από τα μηχανήματα YBT, παρείχαν τις μηχανές καλής ποιότητας για μας!

—— Carlos Gomez από την Κολούμπια

Πήραμε τις μηχανές purlin του CZ από τα μηχανήματα WUXI YBT, αυτή η μηχανή είναι πολύ κατάλληλη να κάνει 12 σχεδιαγράμματα σε μια μηχανή, και η ταχύτητα είναι πολύ γρήγορη

—— Diego Vergara από τον Ισημερινό

Καλός προμηθευτής του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή, το σύντομο leadting χρόνο και τα γρήγορα shipmentlts άξιους με τη μηχανή YBT.

—— Crist

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Γραμμή παραγωγής


  Γραμμή παραγωγής επιτροπής σάντουιτς: Συνεχής PU γραμμή μηχανών επιτροπής σάντουιτς, PU ζωνών Doubele γραμμή μηχανών επιτροπής σάντουιτς, γραμμή μηχανών επιτροπής σάντουιτς μαλλιού βράχου.

   

  Οι υπηρεσίες μας


  1. Θα στείλουμε το μηχανικό για την εγκατάσταση και την κατάρτιση των εργαζομένων σας στο πώς να ενεργοποιήσουμε αυτήν την μηχανή με το σωστό τρόπο.
  2. Ομάδα εξουσιοδότησης
  Ποιοτική εγγύηση ενός έτους, επισκευή εγγύησης ζωής. Εντός της ποιοτικής εγγυητικής περιόδου, εκτός από τις αποτυχίες που προκαλούνται από το ανθρώπινο λάθος, τα μέρη επισκευής θα παρασχεθούν δωρεάν. Μετά από την ποιοτική εγγυητική περίοδο, χρεώστε μόνο το κόστος των ανταλλακτικών.
  3. Παρέχουμε προ-πωλούμε και μετά από-πωλούμε την υπηρεσία.
  προ-πωλήστε την υπηρεσία: σχέδιο εργαστηρίων, και σχέδιο παραγωγής παραγωγής
  μετά από-πωλήστε την υπηρεσία: εγκατάσταση και κατάρτιση, και ο ειδικευμένος μηχανικός για την εργασία.
  4. Μπορεί επίσης να μας σταλεί ο μηχανικός που εργάζεται για σας serval μήνες ή 1 έτος. Ο μηχανικός θα σας βοηθήσει για να βελτιώσει την παραγωγή, να μειώσει τα απόβλητα και να μειώσει το κόστος.
  5. Παρέχουμε προ-πωλούμε το υπηρεσία-σχέδιο για ολόκληρο το πρόγραμμα για το σωλήνα ανοξείδωτου που κατασκευάζει το χάλυβα άνθρακα να διοχετεύσει με σωλήνες την παραγωγή.
  6. Θα είμαστε αρμόδιοι για τη φόρτωση και τη ναυτιλία.

   

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική ομάδα σχεδιαστών μας, για τους διαφορετικούς τύπους από τις ανάγκες του πελάτη!

  Είμαστε με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερης προσαρμογής λειτουργίας μηχανών, την ιδιαίτερη συσκευασία, et

   

  Θα κάνουμε την καλύτερη μηχανή όλους στους πελάτες μου!

 • Ε & Α

  Ρόλος που διαμορφώνει το επίπεδο τιμολόγησης μηχανών λόγου;

   

  Οι φίλοι στην αγορά του ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή, θα λάβουν υπόψη την τιμή, και οι κατασκευαστές είναι πώς στην τιμολόγηση; Ποιοι παράγοντες ασκούν άμεση επίδραση στην τιμή του εξοπλισμού;

  Οι παράγοντες που περιλαμβάνονται στην τιμολόγηση ενός κρύου ρόλου που διαμορφώνει τη μηχανή είναι:
  1. Η πολυπλοκότητα της μηχανής, δηλ., η πολυπλοκότητα του σχεδιαγράμματος προϊόντων εσείς πρέπει να προσαρμόσει, εάν το σχεδιάγραμμα που θέλετε να παραγάγετε είναι πιό σύνθετο, κατόπιν ο πιό σύνθετος η κρύα κάμπτοντας μηχανή πρέπει να προσαρμοστεί, ο περισσότερο αριθμός ρόλων που απαιτείται, περισσότερο αυτό πρέπει να παραχθεί. Όσο πιό μακροχρόνιος ο κύκλος, τόσο πιό μακροχρόνιος ο χρόνος διόρθωσης θα είναι, και τα προβλήματα μεταπωλήσεων θα είναι όλο και περισσότερο ενοχλητικά.

  2. Το μέγεθος του προσαρμοσμένου σχεδιαγράμματος, εάν ένα μικρό υλικό είναι μικρό, κατόπιν η κρύα κάμπτοντας μηχανή συνήθειας είναι σχετικά μικρό, το υλικό κυλίνδρων είναι λιγότερος, ολόκληρη η μηχανή θα είναι σχετικά μικρή, ο χάλυβας χρησιμοποιούμενος και όλες οι πτυχές της διαμόρφωσης θα είναι επίσης μικρότεροι. Η τιμή της μηχανής είναι επίσης σχετικά χαμηλή. Αντιθέτως, η τιμή της μηχανής θα αυξήσει το κόστος αντίστοιχα στο μέγεθος του σχεδιαγράμματος που προσαρμόζετε.

  3. Ο βαθμός αυτοματοποίησης της ολοκλήρωσης. Αυτό θα αυξήσει επίσης το χρόνο κύκλων και ανάθεσης παραγωγής της μηχανής. Ο αριθμός συστατικών που προστίθενται τη σε ολόκληρη αυτόματη γραμμή θα αυξηθεί επίσης, το οποίο θα αυξήσει επίσης την τιμή της ολόκληρης μηχανής.

  4. Οι απαιτήσεις σας για τις απαιτήσεις ακρίβειας και επιφάνειας κομματιών προς κατεργασία. Όσο υψηλότερες οι απαιτήσεις σε αυτές τις πτυχές, τόσο υψηλότερη η ακρίβεια της κρύας κάμπτοντας μηχανής που απαιτείται για να παραχθεί, και τόσο πιό περίπλοκος την παραγωγή. Παραδείγματος χάριν, εάν θέλετε να παραγάγετε ένα σχεδιάγραμμα με μια υψηλή απαίτηση επιφάνειας, η επεξεργασία ρόλων είναι μια διαφορετική διαδικασία, και η επιφάνεια είναι γυαλισμένη ή το χρώμιο καλυμμένος, το οποίο αυξάνει το κόστος παραγωγής του ρόλου.

  5. Το κόστος της υπηρεσίας μεταπωλήσεων, αυτές οι δαπάνες θα εξεταστεί γενικά σύμφωνα με την πολυπλοκότητα της μηχανής, ο κατασκευαστής θα υπολογίσει αυτούς τους προϋπολογισμούς δαπανών. Εάν η μηχανή είναι δυσκολότερη, το κόστος μεταπωλήσεων του προϋπολογισμού του κατασκευαστή θα είναι υψηλότερο.

  Όλος ο ανωτέρω θα ασκήσει επίδραση στην τιμή της μηχανής κρύας διαμόρφωσης. Επομένως, πρίν θέτουμε τον εξοπλισμό ψύξης και κάμπτοντας μηχανών, πρέπει να υποβάλουμε τις απαιτήσεις προαναφερθείσες με τον κατασκευαστή λεπτομερώς, έτσι ώστε οι κατασκευαστές μπορούν καλύτερα να διατιμήσουν και να εξυπηρετήσουν καλύτερα.

   

   

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuxi YBT Machinery Equipment Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Sally

Τηλ.:: 0086-17768307386

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)